Incompany aanvragen

Incompany aanvragen

Voor uw raad van toezicht is het mogelijk om een op maat gemaakt programma, oftewel incompany traject, aan te vragen. Op basis van een telefonische intake met onze programmamanager wordt er een juiste match gemaakt met één of meerdere passende experts.

De NVTZ Academie brengt de aanvrager in contact met de passende docent of sessiebegeleider. Vervolgens wordt er met de expert het programma, de opzet, data en de daarmee samenhangende kosten afgestemd. Het incompany programma wordt als maatwerk training gezien en kan door de expert worden afgestemd op eventuele vragen en behoeften vanuit de organisatie.

Voorbeelden thema’s

Er zijn diverse thema’s mogelijk voor een incompany programma. Voorbeelden van veelgevraagde thema’s zijn: allianties en samenwerkingen, proactief toezichthouden, toezichthouden als team, integriteitsvraagstukken, waardegedreven toezicht, boardroom dynamics etc.

Het is daarnaast ook mogelijk om met uw raad een reguliere opleiding binnen het bestaande programma van de NVTZ Academie incompany af te nemen. Bekijk hier ons volledige opleidingsprogramma

Voor (aan)vragen:

Wilt u graag met ons in contact komen rondom een specifiek vraagstuk binnen uw raad van toezicht? Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw doelgroep en het gewenste thema? Stuur ons dan een mail. De NVTZ Academie neemt vervolgens contact op om een telefonische intake met u in te plannen om de wensen in kaart te brengen en een passende match te maken.

Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor vragen op het telefoonnummer 0570 – 76 00 06.


 

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen