Nieuwsbericht

NVTZ tekent het Charter Diversiteit

Geplaatst op: 2 november 2017

Op dinsdag 31 oktober zette NVTZ directeur Marius Buiting, samen met bestuurders van negen andere instellingen uit de sector zorg en welzijn zijn handtekening onder het Charter Diversiteit. Daarmee verbinden zij zich aan het werken aan meer diversiteit in hun organisaties.

Charterbijeenkomst

Ondertekenen charter

 

    

Dit feestelijk moment was onderdeel van een Charterbijeenkomst die Diversiteit in Bedrijf samen met Voor(t)gaan in verandering en het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht over diversiteit in zorg en welzijn organiseerde. Tijdens de bijeenkomst tekenden naast de NVTZ ook de volgende organisaties het Charter: AxionContinu, Kommak, Mentorschap Nederland, NWO, Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, Siriz, Youké, Xtra en ZonMw.

 

Charter Diversiteit

Het Charter Diversiteit stimuleert diversiteit en inclusie op de werkvloer en is een onderdeel van het project Diversiteit in bedrijf. Dit project ondersteunt werkgevers en werknemers in hun streven naar meer diversiteit in hun organisaties via het aanreiken van kennis, netwerken en advies. Werkgevers kunnen hierdoor hun resultaten verbeteren. Het Charter Diversiteit telt nu 103 ondertekenaars.

> Lees meer over het Charter Diversiteit op www.diversiteitinbedrijf.nl

Marius Buiting tekent Charter Diversiteit

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat doen we
Actueel
ThemabankOpleidingenGoed Toezicht Inloggen