Nieuwsbericht

Opening dr. Els Borst-Eilers foyer

Geplaatst op: 31 oktober 2017

Afgelopen maandagmiddag 30 oktober is de dr. Elst Borst-Eilers foyer op de Churchilllaan in Utrecht officieel geopend. De 12e etage van het Piet van Dommelenhuis kent door een nauwe samenwerking van de Kroon en de NVTZ nu vier functies: vergaderzalen, bureau van de NVTZ, ontmoetingsfoyer en bibliotheek.

 

De middag werd geopend met een drankje en een welkom van Peter de Wever (Algemeen directeur De Kroon facilitaire diensten). Daarna was het woord aan Erik Dannenberg (Voorzitter Divosa, voorzitter NVTZ) voor een interessant verhaal over synergie en inclusie in zorg en welzijn, gevolgd door Gerben van Dijk (Voorzitter Herbestemmingsteam, Ambassadeur Sociaal platform voor maatschappelijk vastgoed) met zijn kijk op nieuw leven voor oude gebouwen.

Na deze inspirerende sprekers werd er naar de foyer teruggekeerd, waar het de eer aan wethouder Victor Everhardt was om de dr. Els Borst-Eilers foyer officieel te openen. De opening werd bijgewoond door de dochter van mevrouw Borst, Andra Neefjes-Borst en haar man.

De middag werd afgesloten met een Walking dinner, waarbij allerlei heerlijke gerechten de revue passeerden. Onder het genot van drank en spijs kon er ook kennis worden gemaakt met de andere torenbewoners. Zo werd deze middag tevens het startpunt van nieuwe ontmoetingen, verbinding en synergetische initiatieven.

Thema's:
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen