Nieuwe medewerker bureau NVTZ : Martijn Groenewold

Geplaatst op: 30 november 2021

Graag stel ik me kort even voor. Ik ben 32 jaar oud en getrouwd met Rita, mijn vrouw uit het (als je goed voorbij de eindeloze, torenhoge woonkazernes kijkt) mooie Kiev van Mikhail Bulgakov. Ik ben geboren en getogen in Diemen onder de rook van Amsterdam. In Amsterdam ben ik naar de middelbare school gegaan en ik heb aldaar ook aan de UvA politicologie met specialisatie Internationale Betrekkingen gestudeerd.

Nog tijdens mijn studie in 2014 heb ik een behoorlijk enerverende stage gelopen op de Nederlandse Ambassade, ook in Kiev. In die periode werd de Krim bezet, ontspon zich een oorlog in het oosten van het land, waren er presidentsverkiezingen waar ik als OVSE-monitor bij betrokken mocht zijn, en werd de MH-17 neergeschoten. Dat laatste gebeurde twee weken voor het einde van mijn stage en heeft een diepe indruk achtergelaten op mij als persoon.
 
Na mijn opleiding ben ik een tijd de financiële dienstverlening ingegaan: het was een – in deze tijd haast onvoorstelbaar – tekort aan vacatures en bij elke sollicitatie waren minstens 20 andere kandidaten beschikbaar. Vervolgens ben ik in 2016 aan de slag gegaan als beleidsondersteuner bij M&T Partners, met de Brancheorganisatie Kinderopvang als belangrijkste opdrachtgever. Vijf jaar later mag ik aan de slag bij de NVTZ, waar ik mij vooral bezig zal gaan houden met een aantal branches, te weten de ziekenhuiszorg, de eerstelijnszorg en publieke gezondheid. Mede door Covid staan deze branches continu in het middelpunt van de belangstelling en ik vind het dan ook een prachtige uitdaging om me bezig te gaan houden met alle vraagstukken die spelen rondom het toezicht in specifiek deze branches.

Thema's:
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen