Nieuwsbericht

Vier congressen ontwikkeling verpleeghuiszorg

Geplaatst op: 10 november 2021

Samen werken aan steeds betere verpleeghuiszorg. Tijdens vier congressen in november en december 2021 kijkt Waardigheid en trots met mensen uit de verpleeghuissector terug én vooruit. Wat hebben we de afgelopen jaren met elkaar bereikt? Wat zijn de ervaringen en ontwikkelingen? Wat zijn de geleerde lessen? En hoe geven we vorm aan vernieuwing en verbetering?

Online én in de regio

Ook voor toezichthouders is er genoeg te vinden op hét jaarlijkse congres voor zorgprofessionals in de verpleeghuiszorg. Op de vier congressen staan de volgende thema’s op het programma:

  • Persoonsgerichte zorg, 15 november, Nieuwegein en online
  • Werken met plezier, 22 november, Zwolle en online
  • Innoveren en leren, 29 november, Rotterdam
  • Toekomst Verpleeghuiszorg, 6 december, Den Bosch

Onderwerpen die niet alleen van belangzijn voor verpleeghuizen, maar ook voor samenwerkingspartners. Let op: in de middag zijn er sessies rond alle vier de thema’s: Persoonsgerichte zorg, Werken met plezier, Innoveren en leren, Toekomst verpleeghuiszorg.

Ga direct naar de congreswebsite om je aan te melden: www.waardigheidentrots.nl/congressen

Sprekers uit de zorg, paneldiscussies en sessies

Luister naar interessante expert-sprekers als Anne-Mei The, Foppe de Haan, Teun Toebes, Aukje Nauta, Philip Idenburg, Jethro Hardeman en Rens Brankaert. In de middagprogramma’s is een flink aantal sessies gepland, waarin experts en professionals uit de praktijk van zorgorganisaties hun kennis en ervaringen delen.

Ook online programma beschikbaar

Vindt u het prettiger om de congressen vanuit huis bij te wonen? Dan kan dat ook! De plenaire opening in de vorm van een talkshow en de keynote spreker wordt gestreamd. Deze plenaire opening is voor elk congres weer anders. Bij elk congres verzorgen we ook een aantal sessies die fysiek en online te volgen zijn. Op die manier kunt u een persoonlijk programma samenstellen en zelfs meerdere congressen bijwonen.

Meer weten

Ga naar de speciale congreswebsite om de programma’s per locatie te bekijken en je aan te melden voor het congres van jouw keuze: www.waardigheidentrots.nl/congressen

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen