Nieuwsbericht

Week van de Medezeggenschap 4-8 oktober 2021 ‘Elkaar echt zien’

Geplaatst op: 8 september 2021

Toezichthouders zijn van harte welkom bij het online en offline programma van de Week van de Medezeggenschap van 4 – 8 oktober 2021. ‘Elkaar echt zien’ is het thema van de week die het LOC voor de tweede maal organiseert.

Medezeggenschap doe je samen

De Week van de medezeggenschap is er zeker niet alleen voor cliëntenraden: ook voor andere betrokkenen bij de medezeggenschap is er genoeg aan informatie, inspiratie, en handvatten te halen. Effectieve medezeggenschap kun je alleen samen bereiken. Er is dan ook volop aandacht voor het belang van medezeggenschap en de meerwaarde die dit kan hebben. Speciaal voor toezichthouders, bestuurders en managers lichten we graag de volgende sessies uit:

  • Dilemma's met de medezeggenschap. Een gesprek voor en tussen bestuurders.
  • Zorgkantoor, cliëntenraad en bestuurder in gesprek over kwaliteitsplan
  • Medezeggenschap vanuit de wetgever - een gesprek met VWS
  • Visie op medezeggenschap
  • Invloed organiseren
  • Waardevolle zorg & Medezeggenschap

Met bijdragen van…

De Week van de Medezeggenschap wordt georganiseerd voor cliëntenraden én andere betrokkenen bij de medezeggenschap, zoals ondersteuners, managers, bestuurders of beleidsmakers. Naast het feit dat cliëntenraden en LOC een actieve rol in het programma spelen, zijn er ook bijdragen van: het ministerie van VWS, de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, bestuurders van zorganisaties, zorgkantoren en anderen.

Aanmelden en meer informatie

Op www.weekvdmedezeggenschap.nl vindt u het complete programma van de Week van de Medezeggenschap en kunt u zich inschrijven voor de specifieke activiteiten. Cliëntenraden die lid zijn van LOC kunnen kosteloos deelnemen aan alle activiteiten. Andere geïnteresseerden betalen € 25,- per sessie. Voor € 75,- kunt u meedoen met alle sessies van de week.

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen