Meld u nu aan voor de innovatiedag op 16 september

Geplaatst op: 13 juli 2021

Op donderdag 16 september 2021 organiseert de NVTZ een innovatiedag: een boeiende en levendige dag waarop we als toezichthouders met elkaar het thema innovatie verder gaan verkennen. We organiseren deze dag in de inspirerende en informele setting van het Amsterdam Art Center.

Wat is de rol van de RvT bij innovatie? Toezicht houden is van origine gericht op de continuïteit van een organisatie. Meer focus op innovatie vraagt dus om een verschuiving in denken en doen. Echter, continuïteit en innovatie zijn geen tegengestelde van elkaar. Sterker nog, innovatie is vaak broodnodig om de continuïteit te kunnen waarborgen. Vanuit de opgave van en een visie op zorg is het zaak met verstand van zaken, vanuit de rol van de toezichthouder bij te dragen aan toekomstgerichte zorg.

Leidend bij de innovatiedag zijn de vijf thema’s die worden beschreven in de handreiking ‘De rol van de raad van toezicht bij innovatie’.

Programma

Het programma bestaat uit een plenair ochtenddeel, waarin mr. Ageeth Ouwehand (‘Governance van sociale innovatie en technologie’) en mr. Aleid Wolfsen (‘Kansen en grenzen van vernieuwing’) een sessie verzorgen. In het middagdeel neemt u deel aan twee verschillende focustafels. Aan deze focustafels wordt dieper ingegaan op een specifiek aspect van innovatie voor uw rol als toezichthouder.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de inhoud en kosten van deze dag is hier te vinden. Daar kunt u zich tevens aanmelden. Vergeet dan niet uw voorkeur voor de focustafels door te geven in het bijzonderhedenveld!

Trefwoorden: innovatiedag
Thema's:
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen