Nieuwsbericht

Nieuw opleidingsaanbod van de NVTZ Academie voor 2021 beschikbaar

Geplaatst op: 22 december 2020

Ook in het nieuwe jaar is de Academie er voor u als het gaat om uw professionalisering als toezichthouder. Met weer een opleidingsprogramma vol thematieken uit de zorg- en welzijnsbranche, maar ook rondom essentiële vraagstukken in het toezichthouden. In de flyer hieronder (en op onze website) kunt u alle informatie vinden over het aanbod van 2021. Aan het programma is een aantal nieuwe opleidingen toegevoegd:

Ook worden er in januari online masterclasses beschikbaar gesteld. Deze kunt u volgen waar en wanneer het u uit komt. Thema’s daarin zijn onder meer ‘Zorgvastgoed’, ‘Het Nederlandse Zorgstelstel’, en ‘Dynamische oordeelsvorming’, en gedurende het jaar zullen daar nieuwe masterclasses bij komen. Meer nieuws hierover volgt.

Hoe het komende (opleidings)jaar eruit gaat zien, weten wij geen van allen. Duidelijk is wel dat de situatie waarin we ons bevinden, langere tijd zal duren en dat we er ook in 2021 mee te maken hebben. Dat vraagt veel van ons allemaal. Juist nu zien we dat de basisbehoefte aan professionalisering onder toezichthouders belangrijker is dan ooit. Wat betekent deze periode voor uw organisatie? Voor het contact tussen Raad en Bestuur en hoe gaat u om met stakeholders? Welke scenario’s liggen er voor de komende periode en welke kansen biedt een uitdagende tijd als deze?

Deze en andere vragen komen aan de orde in het aanbod opleidingen dat de Academie voor 2021 heeft samengesteld. Omdat de corona situatie snel kan veranderen, vindt u op de website per opleiding de meest actuele informatie over doorgang, data en de wijze van inschrijven.

Download de flyer.

Trefwoorden: academie, nieuw, opleiding
Thema's:
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen