Nieuwsbericht

Nieuwe opleiding NVTZ Academie: Toezicht en ICT in één dag

Geplaatst op: 17 mei 2017

Hoe is het in uw Raad van Toezicht gesteld met de ICT-kennis? De NVTZ academie heeft een nieuwe opleiding over dit onderwerp. Deze eendaagse sessie Toezicht en ICT in één dag vindt plaats op woensdag 8 november.

(Zorg)organisaties zijn in toenemende mate geautomatiseerd, met als gevolg het meer afhankelijk worden van stabiele en veilige IT-systemen. Niet alleen de primaire processen staan onder druk wanneer de beveiliging van die systemen niet goed is geregeld, ook de reputatie van de organisatie kan hieronder lijden. Op basis van inbreng vanuit deelnemers wordt casuïstiek behandeld en een vertaling gemaakt naar de praktijk. Het uiteindelijke doel is om het thema ICT bespreekbaar te maken binnen uw eigen Raad van Toezicht.

> Lees meer informatie over deze opleiding of meld u aan

Trefwoorden: ICT, NVTZ academie, opleiding
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Bestuurssecretaris

In bovenstaande tekst staat dat de cursus zal plaatsvinden op 8 november. Dit komt niet overeen met de data in de brochure. Bij het aanmelden wordt wel weer de keuze uit de data volgens de brochure aangehouden.
Dit vind ik verwarrend.

NVTZ Academie

Beste heer, mevrouw, 

Dank voor uw bericht. Bovenstaande tekst betreft een oud nieuwsbericht van 17 mei 2017, waarin wordt verwezen naar de opleiding die op woensdag 8 november 2017 heeft plaatsgevonden. Ik kan me voorstellen dat dit onduidelijk is, aangezien het jaartal er niet bij vermeld staat. Ik zal dit aanpassen in de tekst. 

Voor de data van 2018 kunt u inderdaad de data aanhouden die in de brochure van 2018 staan vermeld en op de website: https://www.nvtz.nl/academie/56-moreel-kompas-bij-dilemmas

Mochten hier verder nog vragen over zijn, dan horen wij het graag (academie@nvtz.nl / 0570 - 760006)

Met vriendelijke groet,
NVTZ Academie

Home
Wie we zijn
Wat doen we
Actueel
ThemabankOpleidingen Inloggen