Nieuwsbericht

Aanbod NVTZ Academie 2021

Geplaatst op: 18 november 2020

Het professionaliseringsaanbod voor 2021 van de NVTZ Academie is beschikbaar!
Op de NVTZ website zijn de nieuwe data te vinden per (geactualiseerde) opleiding en kunt aanmelden, het jaaroverzicht laat het aanbod per maand zien.
Binnenkort ontvangt u nog een aparte mailing met daarin het  volledige programma.

Nieuw in 2021 zijn online masterclasses, die u kunt volgen waar en wanneer het u uit komt. Thema’s daarin zijn onder meer ‘Zorgvastgoed’, ‘Het Nederlandse Zorgstelstel’, en ‘Boardroom Dynamics’, en gedurende het jaar zullen daar nieuwe masterclasses bij komen. Daarnaast introduceren we in de komende weken nog twee fysieke masterclasses, rondom Ervaringsdeskundig Toezicht en Toezicht op ICT.

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar waarin steeds in het moment geschakeld werd om live bijeenkomsten mogelijk te maken en te houden (uiteraard geheel volgens de regels en richtlijnen van het RIVM en kabinet) én online alternatieven te bieden waar en wanneer gewenst. Inmiddels is duidelijk dat deze situatie langere tijd zal gaan duren en dat we er ook in 2021 mee te maken hebben. Dat vraagt veel van ons allemaal, en maakt dat opleidingen aan veranderingen onderhevig zijn. En juist nu zien we dat de basisbehoefte aan professionalisering onder toezichthouders belangrijker is dan ooit. Wat betekent deze periode voor uw organisatie? Voor het contact tussen Bestuur en Toezichthouders en hoe gaat u om met stakeholders? Welke scenario’s liggen er voor de komende periode en hoe welke kansen biedt een uitdagende tijd als deze?

Trefwoorden: academie, opleidingsaanbod
Thema's:
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen