Nieuwsbericht

NVTZ Zoek + Vind platform gaat live!

Geplaatst op: 4 september 2020

De afgelopen maanden is er in de nieuwsbrief regelmatig aandacht besteed aan het NVTZ Zoek + Vind platform. Samen met PMP Supervisor heeft de NVTZ dit platform opgezet om ervaren en aankomende toezichthouders die open staan voor een toezichthoudende functie en raden van toezicht die een vacature willen invullen bij elkaar te brengen.

Vanaf 16 september gaat het platform live! En kunnen raden van toezicht hun vacatures plaatsen en kunnen individuele toezichthouders die geen lid zijn van de NVTZ ook een profiel aanmaken om gevonden te worden.

Hoe werkt het platform?
Om gevonden te kunnen worden, schrijf je je als (aankomend) toezichthouder in op het platform. Naast de algemene gegevens, komen er tal van thema’s aan bod die van belang zijn bij een toezichthoudende functie. Nadat alle vragen ingevuld zijn, wordt er een afspraak gemaakt met een van de experts van PMP Supervisor. Telefonisch wordt het profiel doorgenomen en aangescherpt.

Een raad van toezicht kan de vacature voor een toezichthouder op het platform plaatsen. De vacature wordt telefonisch besproken met een van de experts van PMP Supervisor om goed te begrijpen wat belangrijk is. Daarna maakt PMP een voorselectie van passende kandidaten en deze worden anoniem voorgelegd. Zo heeft elke kandidaat gelijke kansen. En als raad kom je ook in contact met mensen die je nog niet kent. De raad van toezicht kiest uit de voorselectie met welke kandidaten hij in gesprek wil gaan.

Het Zoek + Vind platform is via de website van de NVTZ toegankelijk.

Wat zijn de tarieven?
Om gebruik te maken van het platform moeten toezichthouders zichzelf inschrijven. De éénmalige inschrijfkosten voor leden van de NVTZ bedragen € 125,- (het niet-leden tarief is € 250,-).
Een raad van toezicht die lid is van de NVTZ betaalt een vast tarief per ingevulde vacature met het NVTZ Zoek + Vind platform vervuld is. Dit tarief bedraagt € 4.000,- (het niet-leden tarief is van € 5.000,-). Voor kleine organisaties met een jaaromzet tot 1 miljoen euro geldt een speciaal tarief van € 1.500 voor NVTZ-leden of € 1.875 voor niet-leden. De tarieven zijn exclusief BTW. 

Voor meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven: https://zoekplusvind.nl/

Trefwoorden: Zoek Vind, live, platform, vacature
Thema's:
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
ThemabankZoek + vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen