Nieuwsbericht

Webinar beyond Covid-19 | Game changers en perspectief voor zorg en welzijn

Geplaatst op: 30 juni 2020

9 juli 2020 / 09:00 – 10:30

Nu de grootste crisispiek achter ons ligt, kunnen wij weer vooruitkijken en de zorgorganisatie verder vormgeven. De opstelling en inbreng van toezichthouders is cruciaal bij vooruitdenken. Vanuit dit vertrekpunt is dit webinar specifiek voor toezichthouders in zorg en welzijn georganiseerd.

De COVID-19 pandemie maakt de belangrijke game changers zichtbaar die voor een toekomstbestendige zorginstelling essentieel zijn. Na de respond- en recoverfase van deze crisis wordt van de toezichthouder een proactieve opstelling gevraagd in de thrive-fase. Wat heeft deze crisis ons geleerd? Welke lessons learned bieden handvatten van de verdere ontwikkeling van de zorg- en welzijnsinstelling waarop u toezicht houdt?

In het webinar delen wij de inzichten die u als toezichthouder de mogelijkheid bieden  om in uw eigen organisatie oog te hebben voor de fundamenten van een toekomstbestendige instelling. We behandelen onder meer het specifieke belang van data en effectieve (be-)sturing. Verder delen we ervaringen in een discussie met toezichthouders in samenwerking tussen de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg (NVTZ) en Deloitte.

De sprekers tijdens dit webinar zijn:

  • Arnoud Aikema: Arnoud Aikema is sinds 2015 voorzitter van de raad van toezicht van Buurtzorg Nederland en opgeleid als registeraccountant. Hij zal vanuit het perspectief van de Raad van Toezicht ingaan op de vragen hoe Buurtzorg Nederland met de crisis is omgegaan en wat de crisis heeft geleerd.
  • Henk van der Stelt: Henk van der Stelt is als ervaren lid en (vice)voorzitter van meerdere Raden van Toezicht al circa 20 jaar actief in de zorgsector. Zijn aandachtsgebieden zijn financiën, data/innovatie en ICT. 
  • Peter Kits: Peter is partner en praktijkgroepleider Digital Law bij Deloitte Legal. Hij is gespecialiseerd in vraagstukken over verantwoorde omgang met gezondheidsgegevens. Peter publiceert regelmatig over dit onderwerp en doceert aan de Universiteit Utrecht en UVA MBA Healthcare over medische data.
  • John de kok: John is partner bij Risk Advisory van Deloitte met meer dan twintig jaar ervaring in het zorg ecosysteem, gericht op Responsible Healthcare vanuit governance, compliance en security vraagstukken. John is tevens toezichthouder en de host van het webinar.
  • Marco Walhout: Marco is partner Audit Advisory bij Deloitte met meer dan twintig jaar ervaring als accountant in de zorg. Marco is toezichthouder in een eerste lijnsorganisatie, docent bij de NVTZ-academie en host van het webinar.

Praktische informatie en aanmelden
Het webinar wordt in samenwerking met de NVTZ georganiseerd en zal gehost worden door Deloitte. U kunt u aanmelden via onderstaande link. In de bevestigingsmail ontvangt u de link om live mee te kijken. Het webinar vindt plaats op donderdag 9 juli om 09:00 uur en zal ongeveer 90 minuten duren.

Aanmelden

Webinar Details

Datum:

9 juli 2020

Tijd:

09:00 – 10:30 uur

Doelgroep:

Toezichthouders in de zorg

Waar:

Online (link naar live webinar volgt via bevestigingsmail)

 

Er zijn maximaal 500 plekken beschikbaar, dus meld u snel aan. Deloitte zal het ZOOM-platform gebruiken voor dit webinar. Om compliant te zijn met de Europese GDPR-regelgeving zullen een aantal functionaliteiten uitgezet worden. Het webinar zal daarom ook niet worden opgenomen.

Voor instructies over het inbellen via ZOOM verwijzen we u naar deze link.
Voor meer informatie over dit webinar kunt u contact opnemen met Marco Walhout, bereikbaar via mwalhout@deloitte.nl

Thema's:
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen