Nieuwsbericht

Zorgvisiecongres 23 september 2020: Verbinding tussen toezichthouders en bestuurders in de zorg. Team aan top in roerige tijden.

Geplaatst op: 30 juni 2020Een goede samenwerking tussen toezichthouder en bestuur is een van de belangrijkste voorwaarden voor het functioneren van de governance binnen een zorgorganisatie. Dit is ook meteen een van de grootste uitdagingen, helemaal in deze roerige tijden. Hoe kan die complexiteit in goede banen worden geleid? Hoe bakent u de verschillende taken en verantwoordelijkheden af? Hoe zorgt u ervoor dat u een topteam vormt en blijft?

Onder begeleiding van dagvoorzitter Meike de Jong gaan Jeroen Smit, Marja Suur en Pieter Wijnsma vanuit de praktijk in op de samenwerking tussen toezichthouders en bestuurders. De volgende drie thema’s komen aan bod:

  • Het formeren van een top team
  • Het samenspel tussen raad van bestuur en raad van toezicht
  • Wisseling van de wacht

 Meer informatie over het programma

Meer informatie over de sprekers

Rondetafel sessies en netwerkmogelijkheden
In rondetafel sessies wordt u van harte uitgenodigd om uw visie en ideeën met elkaar te delen. Daarvoor wordt de mentimeter ingezet en zijn er ronde tafelsessies in het programma opgenomen. Het congres biedt tevens uitstekende netwerkmogelijkheden.

Het congres betreft een middag- en avondprogramma en is daardoor filevrij. Meld u vandaag nog aan en ontdek hoe ook u een topteam vormt én blijft in roerige tijden.

Het congres zal plaatsvinden in Hilversum of Nieuwegein afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt conform de geldende RIVM richtlijnen georganiseerd. Om voldoende interactie en persoonlijke aandacht te garanderen biedt dit congres plaats aan een select gezelschap.

Wij kijken er naar uit u in alle veiligheid te kunnen ontvangen en de dag volledig volgens de voorschriften voor u te kunnen verzorgen.

Meld u vandaag nog aan en ontdek hoe ook u een topteam vormt én blijft in roerige tijden.

Aanmelden

Thema's:
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen