Nieuwsbericht

Nieuwe website live!

Geplaatst op: 27 maart 2017

Welkom op de nieuwe website van de NVTZ! Onder de naam Digitale Vereniging kunnen leden van de NVTZ en andere geïnteresseerden in het intern toezicht van zorg en welzijnsorganisaties veel van elkaar leren en ervaringen uitwisselen. We geven graag een korte introductie van de nieuwe mogelijkheden binnen de website.

 

Themabank

Binnen de themabank vindt u per onderwerp actuele nieuwsberichten, publicaties, ervaringen van anderen, interessante bijeenkomsten en meer. U kunt hier ook zelf uw bijdrage plaatsen, iedereen die zijn of haar kennis wil delen kan eenvoudig aan deze themabank deelnemen. Daarvoor hoeft u zich alleen voor deze website te registreren.

 

Programma Goed Toezicht

Raden van Toezicht kunnen met het programma ‘Goed Toezicht’ inzichtelijk en aantoonbaar maken dat zij continu werken aan hun professionalisering, reflectie en evaluatie. Via de vernieuwde website is door middel van drie metertjes publiek inzichtelijk of een deelnemende Raad van Toezicht aan de voorwaarden van Goed Toezicht voldoet. Deelnemende Raden van Toezicht kunnen met persoonlijke inloggegevens de gegevens en voorwaarden voor het programma Goed Toezicht inzien en bewerken.

 

Ontmoetingsplek voor leden van de NVTZ

Leden van de NVTZ kunnen via deze website gemakkelijk met andere leden in contact komen. Zij kunnen optimaal met elkaar communiceren en zelf groepen aanmaken om eenvoudig informatie of documenten uitwisselen.

 

NVTZ Academie

Het is vanaf nu ook mogelijk om u via de website van de NVTZ in te schrijven voor cursussen van de NVTZ Academie. U vindt deze cursussen en leergangen onder ‘Opleidingen’.


Heeft u vragen of opmerkingen over onze nieuwe website? Dan horen wij deze graag via communicatie@nvtz.nl.

Trefwoorden: nieuwe website
Thema's:
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen