Nieuwsbericht

Uitnodiging regiobijeenkomst: Denkt u mee over Goed Toezicht & Toekomstperspectief?

Geplaatst op: 12 februari 2020

Ervaringen delen over Goed Toezicht & Toekomstperspectief NVTZ

In acht verschillende regio’s worden dit voorjaar middagbijeenkomsten georganiseerd onder begeleiding van dagvoorzitter Stefan Wijers. Deze regiobijeenkomsten staan in het teken van de evaluatie van het programma Goed Toezicht en het toekomstperspectief van de NVTZ. Net als bij de reguliere regiobijeenkomsten is er tijdens deze middagen ook ruimte om met andere toezichthouders uit uw regio in gesprek te gaan.
Wij stellen het heel erg op prijs als u in de regio van uw locatie aan kunt sluiten. Mocht de datum niet passen bij uw agenda dan bent u ook welkom op de andere data en locaties.

Na een welkom door Stefan Wijers en een vertegenwoordiger van de gastlocatie start de middag met een dialoog over het programma Goed Toezicht. In 2020 wordt dit programma, mede in het licht van de komende beleidsevaluatie in de Tweede Kamer eind 2020, geëvalueerd. Daarnaast willen we in het kader van ons nieuwe meerjarenplan 2021-2025 met u de toekomst verkennen aan de hand van onder meer de volgende vragen: Wat zijn de actuele vraagstukken waar u in uw raad mee worstelt? Welke trends in de Zorg & Welzijnssector zijn voor u relevant? Wat verwacht u van de NVTZ Academie en andere middelen die de NVTZ kan inzetten om u van dienst te zijn?

Als u nog weinig bekend bent met het programma Goed Toezicht is er gelegenheid om met het programma kennis te maken.

Vanuit de NVTZ zullen bestuursleden en medewerkers van het bureau bij de bijeenkomsten aanwezig zijn.

We zouden het erg prettig vinden om ten minste één vertegenwoordiger van de raden die lid zijn van de NVTZ te mogen ontmoeten.

Programma
14.30 uur ontvangst
15.00 uur welkom
15.15 uur eerste ronde ‘Evalueren Goed Toezicht’
16.15 uur tafelwissel
16.30 uur tweede ronde ‘Toekomstperspectief’
17.30 uur plenaire afsluiting
18.00 uur borrel

Locatie’s en data
De regiobijeenkomsten worden op centrale locaties in acht verschillende regio’s georganiseerd, elke bijeenkomst op een Van der Valk locatie.

Meld u nu aan voor een regiobijeenkomst in uw regio:

Deelname is kosteloos.

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen