Nieuwsbericht

Festivalnieuws editie 4

Geplaatst op: 27 oktober 2018

Festivalnieuws

Over twee weken vieren we het 25-jarig bestaan van onze vereniging tijdens het NVTZ Lustrumfestival Van waarde blijven. In dit festivalnieuws vertellen we u het hele programma van de eerste festivaldag op donderdag 8 november, die speciaal voor leden van de NVTZ wordt georganiseerd. Ook besteden we aandacht aan de interactieve markt tijdens de tweede festivaldag op 9 november waar van alles gebeurt, van inhoudelijke discussies tot een escaperoom.

 

Eerste festivaldag, exclusief voor leden NVTZ

Speciaal voor leden van de NVTZ begint het festival al op donderdag 8 november. In de middag en avond wordt in een meer besloten gezelschap gekeken naar waarden in zorg en welzijn. Hierbij is ook voldoende gelegenheid voor een informeel gesprek.

Interactieve paneldiscussies

Festivalvoorzitter Eva Brouwer opent het festival om 14.00 uur bij Keukenconfessies op Strijp-S in Eindhoven. Tijdens het inhoudelijke programma vinden twee interactieve paneldiscussies plaats, waarin we terugblikken op 25 jaar waarden in zorg en welzijn, dan wel vooruitkijken naar de toekomst van zorg en welzijn. Deelnemers aan deze paneldiscussies zijn: Jacques Gerards, Abdelilah El Barzouhi, Mariëlle Rompa, Erik Dannenberg, Mirella Minkman en Theo Schraven. Ook u krijgt de gelegenheid om deel te nemen en uw perspectief te delen.

Masterclass: changing the world in one hour

Teun Castelein

We gaan deze middag met kunstenaar Teun Castelein tijdens de masterclass Changing the world in one hour, aan de slag met grote vraagstukken in de gezondheidszorg, om hiervoor met behulp van creatieve technieken, nieuwe wegen te vinden om waarde te behouden. Teun wordt hierin ondersteund door actieve NVTZ leden, die op 8 november een rol als dagregisseur op zich nemen. In een inspirerende omgeving hebben zij zich hierop samen met Teun Castelein en Sandra Boer van ArtPartner voorbereid.

Tijdens een creatieve sessie hebben zij zelf ervaren hoe het voelt om als kunstenaar waarde toe te voegen aan bepaalde ideeën. Met als doel om dit op 8 november op u als deelnemer over te kunnen brengen.

 

Feestelijk diner met muziek van Pierre et Les Optimistes

Het inhoudelijke gedeelte van de openingsdag van het festival wordt opgevolgd door een feestelijk diner op deze bijzondere locatie. We besluiten de avond met muziek van Pierre et Les Optimistes, waarbij volop gelegenheid is voor een informeel gesprek.

Pierre et les optimistes

Bekijk alvast een voorproefje van deze enige Frans-Nederlandse Gypsy-Jazzband en meld u nog snel aan voor de eerste festivaldag!

                                              Aanmelden

 

Dynamische en gevarieerde markt tijdens tweede festivaldag

Tijdens de tweede festivaldag op vrijdag 9 november, is er verspreid door het Evoluon in Eindhoven een gevarieerde markt waar u de hele middag terecht kunt. Op deze markt vindt u uiteenlopende organisaties die hun expertise op originele wijze met u delen. Onder meer NZa en IGJ, LOC, Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg, Raad voor Volksgezondheid en Samenleving maar bijvoorbeeld ook een escaperoom van &happy.
Ook kunt u van gedachten wisselen met diverse adviesbureaus, werving en selectie bureaus en opleidingsinstituten. Denk hierbij aan onder meer Leeuwendaal, Bouf Legal (boardroomadvies), BDO, Nationaal Register, Twynstra Gudde, GenP Governance en GITP.

Evoluon

Ga met de auteurs in gesprek over de boeken 'Waarderend Toezicht' van Carla Dubbelman en Rixt Heegsma, 'Bewust risicomanagement in de zorg' van Petra van den Boorn, en 'Goede Raad van Commissarissen' van Puck Dinjens.

Ook de NVTZ zelf is op de markt te vinden; neem een kijkje bij de belangrijkste momentopnames van de NVTZ in de afgelopen 25 jaar, kom meer te weten over de bestuursleden en bureaumedewerkers en praat mee over de verschillende aspecten van intern toezicht aan de hand van de Atlas van het Toezicht. Of ga met de branche ambassadeurs in gesprek over wat u als toezichthouder in uw branche bezig houdt. Kortom, u hoeft zich ook op deze markt geen moment te vervelen!

                                                          Aanmelden

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen