Nieuwsbericht

Meld u nu aan voor het NVTZ Lustrumfestival 'Van waarde blijven'

Geplaatst op: 7 september 2018

Ontdek uw eigen perspectief van op van waarde blijven tijdens één of beide dagen van het NVTZ Lustrumfestival op 8 en 9 november.

Tijdens het 25-jarige lustrum van onze vereniging wordt van waarde blijven vanuit meerdere kanten bekeken en belicht. Laat u verrassen door bijzondere en inspirerende perspectieven; maar ontdek vooral ook uw eigen perspectief op waarde. Het festival kent een open karakter. Naast inspirerende sprekers zijn leden en anderen gevraagd om hun ervaringen, doorbraken, bevindingen en ideeën in te brengen.

 

Donderdag 8 november

Met kunstenaar Teun Castelein gaan we deze dag bij Keukenconfessies op Strijp S aan de slag met creatieve technieken om, daar waar de waarde van zorg en welzijn verloren dreigt te gaan, nieuwe wegen te vinden om die waarde te bestendigen. Na het inhoudelijke gedeelte van de dag en een feestelijk diner besluiten we de avond met muziek van Pierre et Les Optimistes, de enige Frans-Nederlandse Gypsy-Jazzband. Uiteraard is er dan ook volop gelegenheid voor een goed gesprek.
> Bekijk het volledige programma
 

Vrijdag 9 november

Tijdens de tweede dag van het festival op vrijdag 9 november wordt het thema Van waarde blijven beleefd vanuit drie verschillende werelden. Het festival wordt om 10.30 uur geopend door dagvoorzitter Eva Brouwer en een aantal inspirerende plenaire sprekers, waaronder Prinses Laurentien. Na de lunch bezoekt u de drie werelden, in de vorm van verschillende werksessies. De werksessies worden gegeven door een keur aan betrokken denkers en doeners uit zorg en welzijn, waaronder: Missing Chapter Foundation, Annemarie van Dalen, An Verlinde, de NVZD, Marianne Luyer en Johan Bouwmeester, Ruud Klarenbeek (JP van den Bent) en Abeltje Hoogenkamp. Verspreid over meerdere verdiepingen in het Evoluon is er een gevarieerde markt waar u de gehele dag door terecht kunt. Op deze markt vindt u diverse informatieve stands, acts en optredens, food & beverage, zeepkistsessies, speeddating et cetera. Kortom, u hoeft zich geen moment te vervelen. Rond 17.00 uur sluiten we het festival af met een daverend slot en is er gelegenheid om met elkaar het glas te heffen.

> Bekijk het volledige programma


Tickets en tarieven

Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan het festival en zo samen het lustrum van onze vereniging te vieren. Bekijk de tarieven op www.nvtz.nl/lustrumfestival.

 

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen