Activiteit

Regiobijeenkomst Utrecht - Flevoland

07 sep
Locatie: Huize Het Oosten
Tijd: 15:00 tot 17:30
Type: Bijeenkomst

Welke toezichthouder heeft niet de ambitie om van de organisatie waar hij of zij bij betrokken is een “Hoog Presterende Organisatie”(HPO) te maken? Maar wat is eigenlijk een HPO? Hoe bereik je die status en welke bijdrage kan een toezichthouder daaraan leveren? Waar moet de toezichthouder op letten en is deze ambitie verweven in het kwaliteitsbeleid van de organisatie?

Tijdens deze bijeenkomst zal Achilles Vink, medeoprichter en associate partner van  het HPO Center, ons hiermee verder op weg helpen en gaan we het gesprek met elkaar aan. 

Achilles Vink heeft gedurende tien jaar vele zorginstellingen (ouderenzorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg) geholpen om hun prestaties in beeld te brengen en te verbeteren met behulp van het wetenschappelijke gefundeerde HPO-raamwerk van zijn collega Dr. André de Waal. De vele HPO diagnoses van individuele zorgorganisaties hebben data opgeleverd die - na een zorgvuldige analyse - zijn samengevat in generieke verbeterpunten in de zorg. Deze verbeterpunten kunnen een goed startpunt vormen voor een indringende dialoog met bestuurders.

 

Praktische informatie

  • Locatie: Huize Het Oosten in Bilthoven

  • Tijd: inloop vanaf 15.00 uur. Om 15.30 start het inhoudelijke programma.

  • Kosten: gratis voor leden van de NVTZ, voor niet leden bedragen de kosten € 95

 

Aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden als u bent ingelogd. Heeft u nog geen profiel? Registreer u eerst dan voor onze website.

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat doen we
Actueel
ThemabankOpleidingen Inloggen