Regiobijeenkomst Gelderland 12 oktober: Alle werkelijke leven is ontmoeting

12 okt
Tijd: 09:30 tot 13:00
Type: BijeenkomstZet de datum vast in uw agenda, de tweede regiobijeenkomst Gelderland staat gepland. Het programma, samengesteld door onze nieuwe Regioambassadeur Gelderland Jolien Kohlmann-Bins, wordt uitdagend en vernieuwend. Daarnaast zal er voldoende gelegenheid zijn om als toezichthouders met elkaar in gesprek te gaan.

Alle werkelijke leven is ontmoeting

Dit is een uitspraak van een bekende Joodse denker, Martin Buber. Een man die zijn leven lang de dialoog verkoos boven vastomlijnde systemen. Die doordrongen was van de feilbaarheid van de mens, ook die van zichzelf. En toch altijd zocht naar wegen om zichzelf te verbinden met en aan anderen. Welke ruimte is er in het toezichthouden voor deze innerlijkheid? Voor dialoog en reflectie bóven procedures, portefeuilles en commissies? Hoe ontmoeten wij als toezichthouders onszelf en anderen? Hoe lukt het ons nou werkelijk om bewoners, medewerkers, bestuurders en de samenleving te ontmoeten?

Woensdag 12 oktober 2022 starten we met een eerste bijeenkomst uit een reeks die ons gaat helpen, inspireren en sterken tot (zelf)reflectie op onze rol en bijdrage in de raad.

Deze bijeenkomst kan mede worden vormgegeven dankzij de inzet van:

  • Welmoed Vlieger; ambtelijk secretaris bij Groep Omtzigt, trainer/spreker bij Comenius Leergangen en buitenpromovendus bij de afdeling politieke filosofie aan de VU. 
  • René Ravenhorst; werkzaam als zelfstandig Arbeid- en Organisatiepsycholoog, coauteur van het boek ' Psychologie in de Boardroom' , adviseur in diverse maatschappelijke ondernemingen en als toezichthouder in de VVT-sector.

Wanneer, waar?

Tijd: 9:30 – 13:00 uur
Locatie: Stichting Bethanië, Platteelhof 3 6711 JK Ede (inclusief lunch)

Praktische informatie

Deze NVTZ-regiobijeenkomst is in het bijzonder bestemd voor toezichthouders in Gelderland. Deelname is kosteloos.

Aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via onderstaande button.

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen