Activiteit

Regiobijeenkomst Limburg

21 jun
Tijd: 16:00 tot 19:30
Type: Bijeenkomst

Onderwerp:
Ubuntu met de Cliëntenraad

Ubuntu is het geloof in een universeel gedeelde wijsheid. Wijsheid die Raden van Toezicht in gezamenlijkheid met stakeholders zullen moeten ontwikkelen en delen. Deze keer zal de casuïstiek van cliëntenraden in relatie tot de Raad van Toezicht centraal staan.

Maatschappelijke doelstelling, relevantie en betrokkenheid zijn prominente thema's in de nieuwe Governancecode zorg 2017, waar we in een reeks van bijeenkomsten aandacht aan willen schenken. Hierbij willen we ons met name richten op verhalen en ervaringen uit de praktijk waarmee we u proberen mee te nemen naar de inspiratie, toegevoegde waarde, spanningsvelden, en risico's van de dagelijkse praktijk van een Raad van Toezicht.

Datum: Woensdag 21 juni 2017
Tijd: 16.00 - 19.30 uur
Locatie: Rubicon, Bergerweg 23, 6085 AS Horn
Kosten: Geen kosten voor NVTZ-leden. Voor niet-leden geldt een deelnamebedrag van € 95.

Programma
Wij hebben als eerste in deze reeks een interactief programma voor u ingericht waarin wij u deelgenoot laten zijn van casuïstiek rondom verschillende verstandhoudingen tussen raden van toezicht en cliëntenraden. Dit thema refereert aan het principe "De zorgorganisatie schept randvoorwaarden en waarborgen voor een adequate invloed van belanghebbenden" uit de Governance code zorg 2017.

U kunt gebruik maken van "lessons learned" en "tips and tricks" van enkele bijzondere voorvallen…

 

Aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden als u bent ingelogd. Heeft u nog geen profiel? Registreer u eerst dan voor onze website.

Trefwoorden: Limburg, Regiobijeenkomst
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen