Online regiobijeenkomst NVTZ Noord-Holland over toezicht op organisatienetwerken

27 jan
Locatie: Online
Tijd: 16:00 tot 18:00
Type: BijeenkomstRegiobijeenkomst NVTZ Noord-Holland over toezicht op organisatienetwerken op 27 januari 2022

Regio Noord-HollandOrganisaties in zorg en welzijn werken steeds meer samen in organisatienetwerken. En in organisatienetwerken werken verschillende organisaties en disciplines samen om te kunnen inspringen op behoeften aan zorg en ondersteuning die niet door één van de leden geleverd kan worden. Dit onderwerp komt vroeg of laat op de agenda van de rvt. Veel raden zijn nog op zoek naar een passende manier om hierop toezicht te houden. Daarom wordt de Regiobijeenkomst NVTZ Noord-Holland gewijd aan het thema: “Toezichthouden op organisaties in organisatienetwerken”. 

De bijeenkomst vindt online plaats op 27 januari 2022 tussen 16.00 en 18.00 uur.

Jolanda Buwalda, voorzitter RvB Omring, verwelkomt de gasten. Cor van Montfort gaat in op de betekenis en meerwaarde van organisatienetwerken en biedt reflectie op het functioneren van organisatienetwerken aan de hand van concrete voorbeelden, en Peter Littooij (oa lid rvt Omring en Ziekenhuis Amstelland), zal spreken over zijn concrete ervaringen met toezicht op organisatienetwerken. Na deze korte, tot een goed gesprek prikkelende inleidingen is er ruimte voor onderling gesprek, gevolgd door een informele afsluiting.

Nadere inhoudelijke informatie is te verkrijgen bij de regio-ambassadeurs Bas Baanders, baanders.consultancy@gmail.com , 06 22 11 85 30 en Kees Goverde, k.goverde@icloud.com.

Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Nb.U heeft eerder een save the date ontvangen voor de regiobijeenkomst voor 20 januari, het programma is echter definitief geworden voor 27 januari 2022.
 

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen