Activiteit

RIBW-toezichthouders gaan digitaal in gesprek

10 mei
Tijd: 15:30 tot 17:30
Type: Bijeenkomst
Soort: OnlineDoelgroep: toezichthouders RIBW
Platform: Zoom
Datum: maandag 10 mei 2021
Tijdstip: 15:30 – 17:30

Toezichthouders in de RIBW zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een online ontmoeting met collega toezichthouders in RIBW-organisaties.

Na een voorgesprek met enkele RIBW-toezichthouders hebben we drie thema’s geagendeerd die actueel zijn in deze sector. Onder leiding van Piet Overduin, NVTZ-ambassadeur ggz, kunt u deelnemen en bijdragen aan dialoogtafels waar deze RIBW-thema’s worden verkend.

Thema’s van de dialoogtafels:

1. Strategische ontwikkelingen RIBW. De externe omgeving van de RIBW is de laatste jaren fors veranderd, met name de samenwerking met gemeenten, partijen uit sociaal en zorgdomein leidt tot diverse praktijken en keuzes. O.l.v. Gabriëlle Verbeek, lid rvt RIBW Nijmegen-Rivierenland kunt u ervaringen uitwisselen, ideeën opdoen dan wel gezamenlijke vragen formuleren over de relatie met de omgeving.

2. Doelgroep en verbreding. De RIBW heeft de doelgroep en haar activiteiten zien verbreden. Van beschermd wonen naar wijkgerichte zorg. Wat betekent dit voor het personeelsbeleid, zorgvisie en inzet van professionele methoden? Dialoogtafel o.l.v. Joger de Jong, vice-voorzitter rvt Perspektief/Arosa.

3. Kwaliteit, hoe maak je dat tastbaar en merkbaar. Wat is anno 2021 goede zorg voor de RIBW en haar financiers? Verschillende visies en verwachtingen op kwaliteit circuleren. Welke definitie hanteert u als RIBW? Hoe drukt kwaliteit zich nu uit en hoe gaat dat er in de toekomst uit zien? Dialoogtafel o.l.v. Liesbeth Halbertsma, voorzitter rvt Leviaan.

Kosten: Voor leden van de NVTZ is de bijeenkomst gratis, voor niet-leden geldt een deelnamebedrag van € 45,00.
U kunt zich hieronder aanmelden.

Persoonlijke gegevens

* verplicht veld

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
ThemabankZoek + Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen