Branchebijeenkomst Welzijn & Jeugd

16 jun
Locatie: Online
Tijd: 15:30 tot 17:30
Type: BijeenkomstThuiswerkSessie: Toezicht in de tijd van Corona… en daarna?!
Online leer- en inspiratieplaats voor toezichthouders Welzijn & Jeugd

Corona beheerst de waan van de dag. Deze nieuwe context heeft ook impact op de praktijk van toezichthouders. Hoe vult u goed toezicht in binnen deze ongekende situatie die ook een deel van de bestaande opgaven scherper maakt? De “ThuiswerkSessies Toezicht in tijd van Corona… en daarna?!” helpen u deze antwoorden te ontwikkelen.

In een korte online bijeenkomst (2 uur) ontmoet u uw collega-toezichthouders. U leert van ervaring en praktische tips met uw collega’s. U raakt geïnspireerd door actuele inzichten die uw vizier voor de toekomst verder versterken.

Na afloop van deze bijeenkomst heeft u met elkaar gesproken over vragen zoals:

  • Hoe acteer je als rvt in deze Corona-storm, met een tijdelijk nieuw normaal?
  • Wat betekent dit voor de rolopvatting, werkwijze en uw relatie met uw bestuur(der)?
  • Welke specifieke thema’s moeten op de agenda staan op weg naar een tijdelijk normaal?
  • Welke bewegingen zien we ontstaan, die impact zullen hebben op uw toekomstige agenda als toezichthouder?
  • Hoe vullen andere rvt’s hun rol in en wat kunt u daar van leren?

Deze sessies zijn dé ontmoetingsplaats voor toezichthouders in zorg en welzijn, die hun toezichtrol professioneel willen invullen. Juist in deze uitzonderlijke tijd. Kortom, voor deze ThuiswerkSessies blijft u thuis!

16 juni 2020 – ThuiswerkSessie Sociaal Domein
Op 16 juni a.s. van 15:30 tot 17:30 vindt de eerste ThuiswerkSessie plaats, die is bestemd voor toezichthouders in het Sociaal Domein. Bent u toezichthouder in Welzijn en/of Jeugd? Wilt u leren hoe u uw toezichtrol in tijd van Corona goed kunt invullen? Bent u benieuwd welke ontwikkelingen impact gaan hebben op de strategische agenda? Wilt u leren van collega-toezichthouders? Dan mag u niet ontbreken. Meld u direct aan!

Katherine DiazBarbara GeurtsenDeze sessie staat onder leiding van Barbara Geurtsen (NVTZ Brancheambassadeur Welzijn) en Katherine Diaz (NVTZ Brancheambassadeur Jeugd).

Beperkt aantal plaatsen!
Het aantal plaatsen is beperkt, zodat ook in deze online omgeving volop ruimte is voor interactie met elkaar.

Ook voor andere branches worden de komende tijd bijeenkomsten gepland. Hou hiervoor de agenda op onze website in de gaten.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaand formulier. Indien u een account heeft dient u eerst in te loggen. Deelname is kosteloos. Ook niet-leden zijn welkom.

De bijeenkomst is vol. U kunt zich niet meer aanmelden voor 16 juni a.s. U kunt zich wel aanmelden voor de Branchebijeenkomst van 24 juni.

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen