Activiteit

Governance College

30 okt
Tijd: 16:00 tot 20:00
Type: Overig

Voor eigentijds toezicht en bestuur

Twee keer per jaar organiseren de NVZD, de NVTZ en Avicenna Academie voor Leiderschap gezamenlijk de Governance Colleges: diepgaande en kritische colleges over zorg- en samenlevingsvraagstukken, waarin thema’s met betrekking tot Goed Bestuur centraal staan.

Dit wordt gecombineerd met onderlinge ontmoeting tussen bestuurders en toezichthouders in functie. In elk college staat een actueel thema centraal, waarover twee topsprekers hun licht zullen laten schijnen.

De eerder voorspelde krapte in de arbeidsmarkt is er. Hulpbehoevenden moeten veelal (langer) wachten op zorg of moeten het deels in eigen beheer oplossen, operatiekamers staan leeg en de meer dan een miljoen medewerkers in de zorg staan onder druk vanwege de werkdruk. En last but not least: de uitstroom van de nieuwe instroom is ook nog eens uitzonderlijk hoog.

  • College 1 Bas Haring zal, gerelateerd aan de huidige arbeidssituatie in de zorg, vanuit meerdere filosofische perspectieven zijn licht doen schijnen over de begrippen arbeid, werken, de zorg en krapte op de arbeidsmarkt.
  • College 2 Marjolein ten Hoonte legt de focus op de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de zorg

Houd voor de meest actuele informatie ook governancecolleges.nl in de gaten.
>Bekijk de flyer.

Trefwoorden: governance colleges
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen