Activiteit

Lustrumfestival 'van waarde blijven'

08 nov
Locatie: Evoluon
Type: Evenement

De NVTZ viert dit jaar haar 5e lustrum waarin het thema Van waarde blijven centraal staat. We willen u dit jaar aansporen op zoek te gaan naar de betekenis van waarden en uw eigen waarden.  Als hoogtepunt van het lustrumjaar organiseert de NVTZ op 8 en 9 november 2018 haar tweedaagse lustrumfestival in Eindhoven. Iedere dag op een andere locatie: donderdag 8 november 2018 bij Keukenconfessies op Strijp en vrijdag 9 november 2018 bij het Evoluon. Voorafgaand aan het festival op vrijdag 9 november vindt in de ochtend de Algemene Ledenvergadering van de NVTZ plaats.

Tijdens het 25-jarig NVTZ lustrumfestival wordt ‘Van waarde blijven’ vanuit meerdere perspectieven bekeken en belicht. Maar vooral wordt u aangespoord om uw eigen perspectief op waarde te ontdekken. Er is daarom bewust gekozen voor een festival, zodat u zelf kunt kiezen waar u meer over wilt weten en welke waarden u wilt delen, of juist verkennen.

 

Donderdag 8 november

Donderdag 8 november gaan we bij Keukenconfessies interactief aan het werk om de waarde uit zorg en welzijn op te halen. Wat is het goud van de zorg? Het goud dat tijdens deze dag wordt opgehaald wordt vervolgens meegenomen naar de tweede dag van het festival.

 

Vrijdag 9 november

Tijdens het festival op vrijdag 9 november wordt het thema Van waarde blijven beleefd vanuit drie verschillende werelden, de samenleving, de praktijk en governance. In de loop van de dag komt u in alle werelden en kunt u waarden dus vanuit verschillende perspectieven bekijken en beleven tijdens diverse workshops, best practices, inspiratie-sessies en in de dialoog en het debat. Uiteraard zijn het geen gescheiden werelden; ze beïnvloeden elkaar en lopen deels in elkaar over. Dit wordt zichtbaar in het doorlopende programma dat door het hele Evoluon tijdens en tussen de verschillende sessies plaatsvindt. Zoals een echt festival betaamt, is er ook aandacht voor entertainment, ontspanning, ontmoeting en is de catering goed verzorgd.
> Bekijk achtergrondinformatie over het Evoluon

Meer informatie over het lustrumfestival en de algemene ledenvergadering volgt.

 

Kosten

  • Deelname donderdag 8 november (alleen voor leden NVTZ): € 175

  • Deelname vrijdag 9 november voor leden NVTZ: € 245 bij deelname van één lid van een raad van toezicht, bij meerdere leden van een raad van toezicht € 195 per persoon                

  • Deelname vrijdag 9 november voor niet-leden NVTZ: € 295

  • Deelname beide dagen (exclusief hotelovernachting): € 400

 

Aanmelden

U kunt voor één of voor beide dagen van het festival aanmelden. Wilt u zich voor beide dagen aanmelden, dan kunt u het formulier twee keer invullen.

aanmelden

 

Denk mee over ons lustrumfestival!

Het festival kent een open karakter met veel ruimte voor eigen inbreng. Wij nodigen u van harte uit om uw ideeën en ervaringen over van waarde blijven met ons te delen:

  • Wat hoopt u dat aan de orde komt op het lustrumfestival

Of

  • Wat wilt u op het festival zelf met de overige deelnemers delen

Wij ontvangen uw input graag via academie@nvtz.nl, deze gebruiken wij dan voor de invulling van ons lustrumfestival.

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Home
Wie we zijn
Wat doen we
Actueel
ThemabankOpleidingenGoed Toezicht Inloggen