Regiepartner


Regiepartner Avicenna geeft de NVTZ academie vorm. Dit houdt in dat zij samen met de NVTZ de Academie zowel inhoudelijk als organisatorisch vormgeeft.

Avicenna is een internationaal gerespecteerd topinstituut op het gebied van leiderschapsvorming. Onze docenten zijn verbonden aan gerenommeerde universiteiten en business schools, zoals Yale University, Harvard University, University of Oxford, de Sorbonne, Katholieke Universiteit Leuven, Erasmus Universiteit Rotterdam, Wageningen University, Nyenrode Business Universiteit en andere vooraanstaande kennisinstituten.

De Academie programmeert ‘open leergangen’ en incompany-programma’s voor bestuurders, ondernemers en managers uit profit- en non-profit organisaties.

Avicenna brengt in eigen beheer tien open leergangen uit op het gebied van leiderschap en strategische vorming. De programma’s zijn zowel nationaal als internationaal.

Daarnaast voert en voerde Avicenna vele (grootschalige) incompany trajecten uit, onder andere bij:
De Algemene Bestuursdienst (het leiderschapsprogramma voor de topambtenaren van het Rijk), de Grote Vier (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht), UMC St Radboud, UMC Maastricht, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Stichting Philedelphia Zorg, Koninklijke Kentalis, Carintreggeland, Lumens Groep, Auris, Elker, Revalidatiecentrum
Rijndam, alsmede in het bedrijfsleven, waaronder Boer en Croon, AKZO Nobel, Wehkamp, etc. Zij combineert daarmee haar ervaring in vele sectoren met de zorg- en welzijnssector.

De professionals bij Avicenna hebben in hun carrière circa 20 academisch opgezet of vormgegeven. De NVTZ heeft Avicenna in 2011 uitgekozen als regiepartner voor de NVTZ Academie.

Voor meer informatie: www.academievoorleiderschap.nl 

NVTZ | Churchilllaan 11, etage 12 3527GV Utrecht | Postbus 30512 3503AH Utrecht | 030-7370085 | bureau@nvtz.nl